juli 12

Dag 3

05:35~21:56 DAG 3: vraag maar raak!!

Natuurlijk loop ik te koop met mezelf en de Ramadan. Jullie zien namelijk met zn alle mijn stok achter de deur. <vind ik leuk> En die zelfde “jullie” hebben dan ook vragen.

Nee, drinken mag niet overdag, ook niet alleen een slokje water.

Ja, het zal best slecht zijn voor je lichaam maar die op éénhoping van vet, niet na denken over wat je zegt, negatief kijken en een pakje per dag uitsmeren over je longen was ook niet echt een uitgebalanceerde levenstijl.

Nee, ik eet na zonsondergang niet alles wat ik wil. Overdag denk ik aan de meeste zoete troep die ik wil gaan eten maar als teletekst zegt dat de zon onder is, eet ik een gezonde kleine maaltijd. Ik kan nu al niet meer veel eten. In principe zou 1 liter water genoeg zijn om met een ‘volle maag’ en genoegdoening naar bed te gaan. Meer en deel van je honger gevoelens zijn eigenlijk dorst gevoelens (dus niets droge mond theorie als je dorst hebt… het doet hetzelfde knor knor).

Nee, ik bid niet tot welke God dan ook…

Weet ik nog niet, of ik ga stoppen met roken. Voor nu rook ik als de zon weg is VERPLICHT. Zodat ik niet opeens een nicotine tekort ervaar als de zon er wel is. Roken is geen levensbehoefte.

Ramadan is tot nu voor mij niets meer en niets minder dan gewoon je gezonde verstand te gebruiken… en dat een maandje langCopyright 2019. All rights reserved.

Posted 12 juli 2013 by Alisha in category "Ramadan 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *