augustus 4

Dag 26

06:07~21:25 DAG 26: boekje drukken??

‘Het grootste rollen spel dat we spelen is Jezus en z’n discipelen’

Het zou toch mooi zijn je geld te verdienen met je eigen talent, zangers, schrijvers, klussers die kunnen het al. En als jezelf beter bekijkt denk je kon ik dat maar ook. Kon ik gewoon mijn geld verdienen met de mensen te laten zien wat mijn talent is, en dan kom je uit bij talentsoorten die wel in het guinness book of records kunnen maar niet bij de KvK ingeschreven kunnen worden.

Het zou toch mooi zijn. Dat je bijvoorbeeld jouw visie van klarinet spelen mag overbrengen op anderen. En dat je dan begint met een enkeling, gevolgd door nog 10 andere waardoor je voldoening krijgt in je zelfverzekerdheid. En na die 11 leerlingen durf je het eindelijk aan de hele wereld aan te spreken ‘kom bij mij op klarinetles en word groots’. Het wordt zo’n succes dat er een boek over jouw visie klarinet spelen uitkomt. Een ware bestseller met o.a. de subjectieve interpretaties van je leerlingen in verwerkt; ‘deze klarinet-meester, laat een dove man weer horen’ of ‘zijn muziek is als lopen over water, te mooi om waar te zijn’.
De hele wereld wilt jouw boek lezen en dat maakt jou buitenom geliefd ook gehaat. Je concurrenten kunnen je bloed wel drinken en nagelen je figuurlijk aan het kruis. De grote klarinet-god gaat ten onder.

Voor klarinet kan je alles invullen. Wat zou het mooi zijn om je eigen talent/ visie door te kunnen geven. Met onze overtuigingen en ons eigen geloof doen we tussen pintje 10 en 11 niets anders meer in de kroeg dan onze visie over te brengen, onze goed gefundeerde mening als waarheid te verkopen. (Ook buitenom de tap)

Dit eeuwe oude concept werkt nog steeds zolang je je boek maar ‘zomerslank met Sonja’ noemt ipv ‘bijbel’ kunnen we allemaal het rollenspel blijven spelen.

Tja en ik begon gewoon eens te denken heeft het nut om mijn ramadan-story te bundelen en te laten drukken…en toen kwam dit hele verhaal. Pffff laat mij maar discipel zijn.Copyright 2019. All rights reserved.

Posted 4 augustus 2013 by Alisha in category "Ramadan 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *