augustus 1

Dag 23

06:02~21:30 DAG 23: Roddelen, lelijke woorden & ongure plaatsen.

Dat zijn ook dingen die niet mogen tijdens de ramadan. Roddelen was ik al niet van…aan horen vind ik wel leuk, maar aan dat door klepperen brand ik altijd zo erg mijn vingers. Dus geen moeite mee.

Lelijke woorden, ik vloek eigenlijk nooit. Ja of het Nederlands elftal moet verliezen. Schelden tegen iemand durf ik niet eens. En dan de lelijke woorden die we altijd s-p-e-l-l-e-n als er kleine kinderen bij zijn.. er floept best nog wat uit. Maar dankzij ramadan een stuk minder. Een grote bewustwording is het wel.

Tja wat zijn ongure plaatsen? Op z’n jambers; Overdag is zij het brave meisje dat werkzaam is als n echte bakkerin en kuist zij iedere dag haar huis, maar snachts is zij een.. (vul maar in).
Volgens mij bevatten de meeste ongure plaatsen sowieso of sex, of je kan er roken, of drinken of eten… dus t houd al snel op.
Maar het potje pokeren sla ik wel voor 22uur af. Voor het geval dat!

Merk wel, als ik de hele dag k-u-t niet mag zeggen er in de avond wel een soort van tiny en lau uit me komt. Spaar de dingen wel een beetje op. Aan de andere kant heb ik momenteel veel meer geduld. Moet aan mn water denken heCopyright 2019. All rights reserved.

Posted 1 augustus 2013 by Alisha in category "Ramadan 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *