juli 31

Dag 22

06:00~21:31 DAG 22: Ik heb een tante uit Marokko

…en die komt, hiephoi! Tja zou dat liedje bedacht zijn voor de kinderen die geboren zijn uit de Turkse en Marokkaanse gast-arbeiders die ons land kende halverwege de jaren zestig? Zo tijdens de ramadan, uitkijkend op het Suikerfeest, want dan komt tante uit Marokko en ze rijdt op twee kamelen. In ieder geval geen liedjes over beren en boterhammen smeren of een Jan die thuis kwam om een boterham te vragen.
En ik moet zeggen; ik mis die fictieve tante wel. Zo eentje die de hele dag voor je kookt, het huis naar eten ruikt ipv de verf aan de kozijnen.

Nee… zit er niet in. Maar wat er wel in zit, is dat als ik thuis kom en m’n computer aanzet en dan naar facebook ga…wow man. Tellen jullie zelf de likes ook wel eens. Fieuwwww. Als ik een foto plaats met mezelf etend in een restaurant krijg je 4 likes en een flauwe grap. Ga je 30 dagen vasten (naja alleen met dag tijden) is je wereldbolletje, linksboven op je facebook pagina, opeens overbevolkt. Het is voor mij elke dag een feestje van binnen. BEDANKT!! Nog een grote week, zijn WE er vanaf.Copyright 2019. All rights reserved.

Posted 31 juli 2013 by Alisha in category "Ramadan 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *