juli 22

Dag 13

05:47~21:45 DAG 13: de weegschaal.

Misschien dat er een halve kilo af is, Brenda, maar daar gaat deze post niet over. Mijn lichaam zit in een soort van overlevingsfase, wat binnen is, houden we binnen.

Normaal meet ik a.d.h, van mijn horloge wat het vochtgehalte is in mijn lichaam. Ik noem het primitief ( alsof ze in de oertijd horloges hadden), vandaag was het meer naief. Als het bandje los zit heb ik geen vocht, zit het bandje strak dan heb ik genoeg vocht.

Vandaag nieuwe skates gehaald, in middelburg, op de fiets. De skates uitgetest, heerlijk. Het alleen al kopen van de skates en terug thuiskomen zorgde al voor een gewichtsverlies van 3 kilo. Daar kan geen enkele spreuk van sonja bakker tegen op Zou bijna morgen weer skates kopen, 80euro voor 3kg minder op de weegschaal. Voelde me net een illegaal diploma kopen. En volgens mij scheelt het qua geld niet veel of je nou afvalt met tell-sell-ouwe-sani-meuk-ik-val-af-pillen of dus skates koopt…waarschijnlijk zitten in die pillen hetzelfde materiaal als daar waar mn skates van gemaakt zijn: pas op dit product kan sporen van skates bevatten

Vandaag dus het horloge aan de kant geschoven voor de weegschaal. En met dit weer, is dat een wijze les. Voor alle kijk-je-wel-uit-mensen heb ik bewust gekozen voor 500ml water midden op de dag.Copyright 2019. All rights reserved.

Posted 22 juli 2013 by Alisha in category "Ramadan 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *