juli 10

Dag 1

05:32~21:58 DAG 1: Tot 12u ging alles flex

Ramadan. Nou dacht ik dus dat het gister begon. En voor sommige Islamieten was dat ook zo, met name de Berbers. Veel al Turken en Indonesiers starten dan toch net als ik; vandaag. En mocht er een Islamiet in de zaal zitten, daar waar ik de plank mis sla, hoor ik het graag.

Wat een onaangenaam gevoel vandaag. Helaas, moest ik maar een halve dag werken… dussss wat doe je met die andere helft?? Het roken was eerst het probleem. Maar nu begin ik echt zwakjes te worden en merk ik dat eten en/of drinken toch wel een grotere levensbehoefte is dan roken

Opeens is visite krijgen ook een probleem… “Wil je wat drinken?”, “De asbak die staat daar”, “koekje bij de koffie?”…En dan heb ik ook nog last van het-in-mezelf-lullen. Als iemand daar een remedie voor gevonden heeft, let me know!! Tjonge tjonge van de één op andere minuut zit ik opeens in een heel ‘stiekempjus’ gesprek met me zelf. “Als we nu snel een hijsje nemen, dan ziet niemand het, even snel uit het dakraam want de buren kunnen er net niet op kijken”.
Hihi, ik en mn hongerige ongegeneerde, theatrale verwende ego.Copyright 2019. All rights reserved.

Posted 10 juli 2013 by Alisha in category "Ramadan 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *